• ÇESADER İlk Ziyaretini ÇEKSİAD’a Yaptı…
    • ÇESADER İlk Ziyaretini ÇEKSİAD’a Yaptı…
      ÇESADER İlk Ziyaretini ÇEKSİAD’a Yaptı…
      Çekmeköy Esnaf ve Sanatkârlar Derneği (ÇESADER) Başkanı Gökhan Balcı ve Yönetimi kongre sonrası düzenledikleri ziyaretler kapsamında ilk ziyaretini Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları Derneği’ne (ÇEKSİAD) yaptı.
      14.12.2021 - 15:10 | Son Güncelleme:14.12.2021 - 15:10
      994

      Çekmeköy Esnaf Sanatkarlar Derneği Bakanı Gökhan Balcı ve Yönetimi, OHAL kapsamında çıkarılan 701 sayılı KHK ile kapatılan ÇEKSİAD 5.5 yılın ardından iade i – itibar verilerek yeniden açılması sebebi ile düzenledikleri ziyarette birlik beraberlik mesajı verdiler.

      ÇESADER Dernek Başkanı Gökhan Balcı ve YönetimKurulu Üyelerinie yönelik selamlama konuşması yapan Erdal Albayrak, “ÇESADER’in tarafımıza yapmış olduğu bu ziyaret dernek ziyaretleri arasında ilk olması bizim için çok anlamlı. Bildiğiniz gibi OHAL kapsamında çıkarılan 701 sayılı KHK ile kapatılan ÇEKSİAD 5.5 yılın ardından iade i – itibar verilerek yeniden açılmıştı. OHAL komisyonu tarafından haklılığı ve itibarı tescillenen ÇEKSİAD bugün kaldığı yerden devam ediyor. Bu süreçte elbette yılgınlıklar oldu, ama çoğu üyemiz ‘devam edelim’ deyince hep beraber kolları sıvadık. Yoğun katılımla bir kongre gerçekleştirerek yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla yola koyulduk.

       

      Yeni dönemde ne yapacağız…

      Çok daha dinamik bir şekilde O 5 yıllık arayı kapatıp, geçmişteki eksiklikleri de görüp gelecekte ne yapabilirizi planlayacağız. Şimdiden planladığımız projelerimiz var. Bunlardan en önemlilerinden biri ÇEKSİAD Akademi ve Genç ÇEKSİAD. Önceliğimiz eğitim olacak. Kendi üyelerimizin vizyonunu geliştirecek, gelişen şartlara adapte eden, ekonomik gelişmelere ayak uydurmalarını sağlayan eğitimler düzenleyeceğiz. Yine hem işimizi hem de derneğimizi ilerde emanet edeceğimiz çocuklarımıza bilgi ve birikimlerimizi aktaracağız.

       

      Sosyal Dernekçiliğimiz devam edecek…

      Bunun yanında sosyal dernekçiliğimiz devam edecek. Ancak daha kurumsal ve nokta atışı çalışmalarla sadece lokal anlamda değil bütün toplumu kapsayacak çalışmalarımız olacak. Sizleri bugün burada görmek sizleri yeni yerimizde ağırlamaktan gerçekten çok memnun olduğumuzu belirtmek isterim.” Dedi..

       

      Çekmeköy için yaptıklarınız asla unutulamaz…

      ÇEKSİAD Başakanı Erdal Albayrakın selamlama konuşması sonrası söz alan, Çekmeköy Esnaf ve Sanatkârlar Dernek Başkanı Gökhan Balcı, “Çekmeköy’ün İlçe olması kapsamında gerek kamu kuruluşlarına yönelik gerekse İlçede bir çok hayır işlerinde gönüllü olarak destek olan ÇESKSİAD’da yaptığımız bu ziyaret bizim için anlamlı olduğu için ilk ziyaretimiz olarak planladık. ÇEKSİAD Yönetimi ve Üyeleri Özverili bir mücadele örneği göstererek kendileri hakkında yapılan tüm suçlamaların yersiz olduğunu ispat etti. Çekmeköy’de ÇEKSİAD’ın boşluğu her daim hissedildi. ÇEKSİAD’ın yeniden açılması ile ilçemizde gözle görülür bir heyecan ve hareket yaşanıyor. Çekmeköy Esnaf ve Sanatkârlar Derneği olarak ÇEKSİAD Yönetimi ile Çekmeköy için güzel işlere imza atacağımıza inancım tamdır.

      Çekmeköy’de İş Dünyasını temsil eden Üç Dernek var. ÇEKSİAD, ÇEKMÜDER, ve ÇESADER olarak hepimizin ortak amacı Çekmeköy’e en güzel hizmetleri ve faaliyetleri sunmak.

      ÇEKSİAD, 5 yıldır üzerine atılan iftiralardan arınarak aklanmaya çalıştı ve bunu başardı. Tekrardan Kapılarını daha Modern ve Daha Güçlü bir yapı ile hızlı bir dönüş yaptı ve kaldığı yerden startı verdi.

      Vefat eden dernek üyelerinin adı verilen Şefik Ekşi konferans salonu ve Yasin Mollaoğlu eğitim salonu ile ÇEKSİAD’ın ahde vefa örneğini bir kez daha gösterdiğini burada görmek bizleri mutlu etti.  İnşallah ilerleyen süreçlerde ÇEKSİAD ve ÇESADER olarak ortak projelere imza atarak Çekmeköy için güzel işler yaparız. Bizleri bugün burada ağırlayan ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak ve Yönetim Kuruluna teşekkür eder tekrar hayırlı olsun dilerim”…dedi

      Ziyaret toplu fotoğraf çekimi sonrası son buldu…

       

      Yurtta Haber

      Yorum Yazın

      Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yurtta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

    • SüperLig Puan Durumu
      TakımOAP
        O A P
      1.GALATASARAY A.Ş. 34 80 93
      2.FENERBAHÇE A.Ş. 34 89 89
      3.TRABZONSPOR A.Ş. 35 61 58
      4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 35 48 54
      5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 34 46 52
      6.CORENDON ALANYASPOR 35 50 49
      7.KASIMPAŞA A.Ş. 34 56 49
      8.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 35 47 49
      9.EMS YAPI SİVASSPOR 34 41 48
      10.BITEXEN ANTALYASPOR 34 39 45
      11.YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. 35 50 44
      12.YILPORT SAMSUNSPOR 35 40 42
      13.MONDİHOME KAYSERİSPOR 35 41 41
      14.MKE ANKARAGÜCÜ 35 43 39
      15.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK 35 43 37
      16.TÜMOSAN KONYASPOR 34 34 36
      17.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 34 39 34
      18.ATAKAŞ HATAYSPOR 34 38 33
      19.SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. 34 38 30
      20.İSTANBULSPOR A.Ş. 35 26 16
      İstanbul nöbetçi eczaneleri