• Engin çelik ve Adem Soylu’dan Öğretmenlere Vefa Örneği
    • Engin çelik ve Adem Soylu’dan Öğretmenlere Vefa Örneği
      Engin çelik ve Adem Soylu’dan Öğretmenlere Vefa Örneği
      Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik ve Güngören Mahalle Muhtarı Adem Soylu, 24 Kasım Öğretmenler Günü Münasebeti ile Mahallelerinde bulunan okullardaki öğretmenler ile kahvaltıda buluştu.
      23.11.2021 - 12:44 | Son Güncelleme:23.11.2021 - 12:44
      765

      Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak’ında katılım sağladığı kahvaltılı programda Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik ve Güngören Mahalle Muhtarı Adem Soylu,  Mahallelerinde bulunan Okullardaki Öğretmenlere göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı hem kendi adlarına hem de mahalle sakinleri adına teşekkür ettiler.

      Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yeni nesli öğretmenlere emanet ederken, öğretmenin toplum içerisindeki önemini, büyüklüğünü ve yüceliğini vurguladığının ifade edildiği kahvaltıda, Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik ve Güngören Mahalle Muhtarı Adem Soylu, “Genç nesillerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasının ancak eğitim yoluyla mümkün olduğuna da dikkat çekerek, bu konuda öğretmenlere büyük görev düştüğü kaydettiler.

       

      Öğretmenlerin, öğrencilerini milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini ve vatanını seven ve daima yüceltmeye çalışan, Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş vatandaşlar olarak yetiştirme bilincinde olduğunu biliyoruz. Eğitim sisteminin temel taşını oluşturan öğretmenliğin dünyanın her ülkesinde onurlu ve itibarlı bir meslektir

       

      Türk toplumunun bugünlere gelmesinde emeği geçen ve hizmetleri toplumun tüm bireylerince övgüyle anılan öğretmenlerimizi minnetle hatırlamaktayız. Bu kutsal bayrak yarışında eğitim meşalesini halen elinde tutan ve genç kuşakların öz değerlerine sahip çıkarak, Türkiye’mizin eğitimine büyük bir özveriyle katkıda bulunan değerli öğretmenlerimizi takdir duygularıyla selamlıyoruz. Pek çok ülkenin öğretmeninin mesleği vardır ancak Türk öğretmeninin misyonu vardır. Diğer ülkelerin öğretmenleri emekli olabilir ancak Türk öğretmeni emekli olmaz. Türk öğretmeni hangi ülkede olursa olsun almış olduğu bu misyonla, kendisini yoluna devam etmek durumunda hisseder.

      Toplumun gelişiminde öğretmenlere önemli bir rol düşüyor. Değerli öğretmenlerimizden her zaman olduğu gibi, bundan sonra da beklentimiz, geleceğimizi biçimlendirecek olan çocuklarımıza ve gençlerimize, sevgiyi, saygıyı aşılamaları, özgüven ve yaşama sevinci vermeleri, düşünmenin, diyalog yoluyla sorun çözmenin, bilgi üretmenin yalnızca insana özgü ayrıcalıklar olduğunu öğretmeleridir.

       

      Milletlerin hayatlarını devam ettirmesinde, kalkınmasında ve geleceğe umutla bakmasında, hayati öneme sahip öğretmenlerimiz aslında yılın sadece bir gününde değil, sürekli hatırlanmalı ve hak ettikleri değer ve saygıyı sürekli görmelidir. Gelecek nesillerimizi yetiştiren ve yaptıkları özverili çalışmalar hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek olan öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmeler gününü kutlar, bu denli önemli ve hassas bir mesleği icra ettikleri için kendilerine saygı ve sevgilerimi sunarız. Bu vesileyle, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, görevleri başında şehit düşen öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz." Dediler.

      Kahvaltı Programı keyifli sohbet ardına çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu…

       

      Yurtta Haber

      Yorum Yazın

      Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yurtta Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

    • SüperLig Puan Durumu
      TakımOAP
        O A P
      1.GALATASARAY A.Ş. 34 80 93
      2.FENERBAHÇE A.Ş. 34 89 89
      3.TRABZONSPOR A.Ş. 35 61 58
      4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 35 48 54
      5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 34 46 52
      6.CORENDON ALANYASPOR 35 50 49
      7.KASIMPAŞA A.Ş. 34 56 49
      8.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 35 47 49
      9.EMS YAPI SİVASSPOR 34 41 48
      10.BITEXEN ANTALYASPOR 34 39 45
      11.YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş. 35 50 44
      12.YILPORT SAMSUNSPOR 35 40 42
      13.MONDİHOME KAYSERİSPOR 35 41 41
      14.MKE ANKARAGÜCÜ 35 43 39
      15.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK 35 43 37
      16.TÜMOSAN KONYASPOR 34 34 36
      17.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 34 39 34
      18.ATAKAŞ HATAYSPOR 34 38 33
      19.SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş. 34 38 30
      20.İSTANBULSPOR A.Ş. 35 26 16
      İstanbul nöbetçi eczaneleri